10 enkle tip til at vedligeholde din smukke have

  Gartner arbejde I København

Hvor mange timer bruger du, når det kommer til havearbejde?


Havearbejde er en meget elsket aktivitet, men på grund af vores travle livsstil har vi desværre ikke alle tid til at forskønne vores udendørs rum. Så hvordan kan vi nøjagtigt give vores have den opmærksomhed, den fortjener?

Her bringer vi 10 tip på tværs af vanding, vedligeholdelse af græsplæne og ukrudtsbehandling givet af top Gartner arbejde I København for at hjælpe dig med at vedligeholde din have.


Vanding

1. I følge Gartner arbejde Hold blomstrende senge jævnt fugtige. Vand kun 1-2 gange om ugen.

2. Det er bedre at vandre planter om aftenen eller tidligt om morgenen, når jorden er køligere, da mindre vil fordampe end i løbet af dagen.

3. Undgå at vandre blade eller plantehoveder for at undgå dannelse af skimmelsvamp og vand forsigtigt for at undgå skader fra eksperterne fra Gartner arbejde.

4. Prøv et vandingssystem, hvis du er meget væk. Med en vandkontrol kan de regulere mængden af ​​fugt i jorden, så de kan slippe mere eller mindre igennem afhængigt af hvordan jorden føles.


Græsplæne

5. Ifølge top Gartner arbejde i Nordsjælland Beskyt din græsplæne mod varmt vejr - temperaturer op til 26 ° C vil fremme væksten, men alt over 30 ° C vil forhindre væksten. Hvis temperaturen stiger, skal du undgå at klippe græsset for kort og i stedet lade det stå omkring fem centimeter, hvilket vil beskytte mod solen og forhindre jorden i at tørre ud.

6. Den optimale tid til vanding af græsset er 4-8 am; tilvejebringe et vandcomputer-kontrolsystem til at vande din have i disse usammenhængende timer.

7. Ifølge top Gartner arbejde i Nordsjælland Brug 10-15 liter vand pr. Kvm som vejledning, når du vander plænen og advares om, at overvanding kan føre til dannelse af skimmelsvamp.


Ukrudt

8. Ifølge Gartner arbejde i Kbh for at forhindre vækst af ukrudt, plant senge tæt for at minimere pladsen til rådighed for ukrudt at udvikle sig.

9. Brug af barkflis forhindrer ukrudtsfrø i at spire.

10. Hvis du angriber eksisterende ukrudt, skal du fjerne kilden. Gå til rødderne ved hjælp af en ukrudtsmurer.


Comments

Popular posts from this blog

Have Service KBH's Udendør Fliserens i København

Vigtigheden af ​​beskæring og trimning af haven | Have Service København